El CG Puigcerdà pert davant del fins ahir cuer però manté la segona posició

(foto Javier Gómez)

SAD MAJADAHONDA
4:1
( 1-0, 1-0, 2-1 )
CG PUIGCERDA

L’equip ceretà va viatjar a Majadahonda amb moltes baixes però els jugdors de Barnola que van canviar-se no van entrar al partit en cap moment. Amb una fluixa intensitat no van estar en cap moment en disposició d’emportar-se un partit que l’equip local necessitava guanyar per no quedar fora dels playoff matemàticament.

Molt penalitzats per les sancions dels dos primers períodes, que van fer que l’equip groc i negre es veiés obligat a defensar més temps que el seu oponent, els de la Cerdanya ho van intentar amb poc encert i generant poques ocasions de gol. Un partit en el que no es va desplegar l’habitual joc de domini i pressió al rival a que ens té acostumat darrerament. El gol de l’honor va ser marcat pel defensa letó de l’equip, Reinis Demiters.

El toc d’atenció ha de servir per les jornades que venen en les que qualsevol oponent pot guanyar a quelsevol. Cal treballar algunes situacions de joc i tornar a trobar bones sensacions des de la humiltat i el treball. Esperem que el grup sigui prou madur per aprendre molt dels errors i sacrificar-se solidàriament pel bé de l’equip.

Amb aquesta derrota el Puigcerdà veu com el FC Barcelona el torna a empatar a 20 punts. Majadahonda es col·loca amb 14 quart i deixa al CH Jaca cinquè amb 13 punts. La setmana que ve el CG Puigcerdà visitarà la capital de la jacetània per mirar de certificar matemàticament la seva classificació per playoff i no haver d’esperar a aconseguir-la davant del totpoderós Txuri Urdin.

L’equip sub 17 va jugar dos partits que van acabar en derrota els dos però amb dos regustos molt diferents. Dissabte rebia a l’Huarte de Pamplona a Puigcerdà i va patir una derrota dolorosa per 5 a 18. Més enllà del resultat les sencacions i frustració van ser molt grans. El dia següent viatjaven a casa del FC Barcelona i perdien per 11 a 4, però amb moltes més raons positives a l’acabar el partit. Caldrà fixar-se doncs en el segon partit i aprendre del primer perquè no es torni a repetir.

D’altra banda aquest cap de setmana es va disputar el torneig U10 amb presència de dos equips del CG Puigcerda, dos del FC Barcelona, Valdemoro Quimeras, Tamarros Andorra i Granada Grizzlines. Molts joves jugadors sobre de la pista, gaudint de l’hoquei gel i aprenent del ritme competitiu en una de les seves primeres experiències davant d’altres equips.