El CG Puigcerdà perd en el darrer minut a la pista del FC Barcelona

BARÇA HOQUEI GEL
7:6
( 4-2, 2-2, 1-2 )
CG PUIGCERDA

Partit amb molts gols i molta intensitat el jugat dissabte a la nit a la pista del fins ahir cuer de la competició, FC Barcelona.

Un Barça que va sortir amb més ganes de guanyar el partit. Una derrota l’hagués separat massa del seu rival català i la neccessitat i determinació van fer que comencés manant i  portant el pes ja des del primer terç. En cap moment va estar darrere en el marcador en tot el partit

El Puigcedà, amb algun retoc en les seves línies, li va costar entrar en joc i va pecar de massa expulsions al final del partit. Després d’anar a remolc tota la nit va aconseguir empatar faltant pocs minuts pel final. Però una desafortunada expulsió faltant minuit mig va suposar una superioritat que faltant 40 segons va suposar el definitiu 7 a 6 final i la consecució dels tres punts per part dels locals.

El CG Puigcerdà va tenir el recolsament d’una nutrida i sorollosa represesntació d’aficionats desplaçats des de la Cerdanya que van ajudar a que l’equip no baixés els braços en cap moment.

Els golejadors ceretans van ser: Tuohimaa, Demiters, Ivanov, Ribero, Muñoz i Granell.

Amb aquesta derrota el CG Puigcerdà manté inextremis la segona posició amb 14 punts. El Txuri Urdin, que va guanyar a domicili al SAD Majadahonda, eixampla el seu domini am 31 punts. FC Barcelona el posa tercer amb 13 punts. CH Jaca queda quart am 11 i SAD Majadahona és el nou cuer també amb 11. Molt apretades de la segona a la darrera posició i cada enfrontament serà important.

La setmana que ve el CG Puigcerdà rebrà al SAD Majadahona en un partit que pot apretar encara més la classificació o deixar  l’equip madrileny despenjat mentre Jaca i Barça es jugaran assaltar la segona posició.