El CG Puigcerdà perd el segon partit seguit a casa i no surt de la cua de la classificació

lnhh Sènior

CG PUIGCERDA
1:3
( 0-1, 1-0, 0-2 )
CH JACA

L’equip puigcerdanès no va saber materialitzar cap de les ocasions que va tenir davant un Jaca que si que va estar més encertat de cara a gol. Un partit molt igualat que es va resoldre per petits detalls per part aragonesa.

Jaca s’avançava la primera part amb un gol de Gastón González en una jugada sense perill aparent. Un període amb moltes alternatives que s’emportava l’equip visitant per la mínima. El Puigcerdà aconseguia igualar el partit després d’aprofitar un power play el seu davanter Oriol Boronat #41, assistit per Morer #17 i Tona #19. I amb aquest marcador els dos equips marxaven al segon descans, però abans amb una sanció de 5m+20m al defensa Jorge Piñar #13 que feia que ja no pogués jugar més durant el partit i que el seu equip comencés el tercer període en inferioritat durant 3min. Els locals, ben recolzats per la nombrosa grada, van salvar la situació i van disposar d’alguna superioritat no transformada. A la meitat de període, una passada del seu capità Guillermo Betran pel centre de la pista el va recollir Pablo Pantoja que no va fallar contra el porter Grinfogels i va posat el 1 a 2 en el marcador. La reacció ceretana va arribat però sense molt perill clar. Ja a la desesperada i sense porter local a la pista novament González va anotar el definitiu 1 a 3 a porteria buida des de la seva zona després de recuperar el puck.

El CG Puigcerdà va millorar en les situacions de superioritat, aconseguint anotar en una d’elles, però encara haurà de polir molts detalls si vol començar a guanyar partits. La pressió per veure’s darrere del marcadaor i l’ansietat per guanyar el primer partit també va passar factura en la moral dels jugadors que no van saber recuperar-se del 1 a 2 a falta de 10 minuts per acabar el partit. No queda més que seguir treballant per intentar guanyar el proper partit que serà la setmana vinent a Barcelona.

En l’altre partit el Txuri Urdin va guanyar 4 a 2 al FC Barcelona i es posa líder en solitari amb 6 punts. Seguit pel CH Jaca amb 3. El FC Barcelona amb 3 aconseguits en el partit suspès i amb 3 també el SAD Majadahonda. Madrilenys i aragonesos hauran de disputar el partit suspès la primera jornada. Puigcerdà queda com a cuer de la classificació encara sense cap punt.