El CG Puigcerdà necessitat de punts rebrà en doble jornada a Milenio Panthers Logroño

Cap de setmana amb 4 partits a la pista cerdana. Els sènior tindran doble jornada, dissabte nit i diumenge tarda. Els U18 dissabte jugaran contra el Barça (que actuarà de local) i els U15 rebran al líder de la categoria, CH Jaca, diumenge al matí.

Dissabte 14/01 – Jornada 15

22:00h. CG PUIGCERDÀ – MILENIO PANTHERS LOGROÑO

Diumenge 15/01 – Jornada 1

14:30h. CG PUIGCERDÀ – MILENIO PANTHERS LOGROÑO

El CG Puigcerdà rebrà al Milenio Panthers de Logroño a doble partit. Aprofitant la visita per jugar la jornada 15 s’aprofitarà per recuperar el partit que s’hauria d’haver disputat la primera jornada en la que cap dels dos conjunts disposava de gel per entrenar.

Els dos equips es van veure les cares a la Rioja fa un mes i els Panthers van guanyar per sorpresa a un Puigcerdà que viatjava amb numeroses baixes. Després d’aquella derrota i la de la setmana passada contra el Barça, el Puigcerdà necessita sumar punts per tornar a entrar en posicions de playoff. Les properes setmanes hi haurà partits molt complicats amb la doble visita a Majadahonda i al Barça, encara amb la incògnita de saber on es jugaran. Així que l’equip sènior cerdà vol sumar els punts en joc aquest cap de setmana contra un cuer que només ha guanyat el partit d’anada.

Per aquest partit es podrà comptar amb la participació de l’Oriol Boronat, que reapareix aquesta temporada. Les baixes seran les conegudes de l’Alex Jociles i en Leon Tona, que es troben tots dos en la fase final de la seva recuperació.

 

Salva Barnola analitzava la jornada:

 

Altres catregories del club:

 

Dissabte 14/01 – Jornada 6

14:30h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOQUEI GEL

El CG Puigcerdà actuant com a visitant.

 

Diumenge 15/01 – Jornada 11

11:45h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com