El CG Puigcerdà masculí queda eliminat del playoff per la lliga. Mentre el femení es classifica per la final four de la copa de la reina

Dues derrotes dels equips sènior del CG Puigcerdà. Els nois a Jaca en el seogn partit de la semifinal del playoff per la lliga. Les noies a casa contra Valdemoro en el tercer partit de la lligueta de quarts de final de la copa de la reina.

 

CH JACA
6:3
( 3-1, 0-1, 3-1 )
CG PUIGCERDA

Es va acabar la participació el CG Puigcerdà a la lliga 22-23. Per la via ràpida i sense gaires opcions per lluitar pel partit, els groc i negres ho van intentar però no van poder amb un Jaca molt sòlid. Els de la Cerdanya van veure com ja en el primer període els aragonesos s’avançaven amb dos gols tot i que Nacho Granell #09 reduís distàncies. En el segon període, dominat en el resultat pels de la Cerdanya gràcies a un gol d’Ignat Zemchenko #92, el partit es va igualar. Amb la diferència mínima començava el tercer període, però van tornar els gols de l’equip local que van fer estèril el segon gol de la nit de Nacho Granell. El Puigcerdà ho va intentar però no va poder amb un Jaca que busca tornar a guanyar la lliga masculina d’hoquei gel uns quants anys després.

Per reviure el partit:

El resultat de la segona semifinal va ser calcat al de la primera i el Barça HG defensarà títol contra el CH Jaca. La final començarà a l’Aragó la propera setmana i serà al millor de 5 partits en tres caps de setmana, si és necessari.

El Puigcerdà jugarà la fase de classificació per la copa els propers tres caps de setmana. Amb l’objectiu de jugal la final a 4 el cap de setmana 9-10 d’abril. Els rivals dels cerdans per aquest ordre seran Huarte i Txuri Urdin a casa i Majadahonda fora.

 

 

CG PUIGCERDA
1:2
( 0-1, 1-1, 0-0 )
QUIMERAS VALDEMORO

Abans de començar el partit el Puigcerdà ja s’havia classificat per la seva primera final a quatres de la copa Iberdrola. L’altre resultat sorprenent de la jornada en el que Huarte va guanyar però en els penals, deixava les navarreses amb 4 punts, mentre el Puigcerdà, sense jugar, ja en tenia 6. Valdemoro arribava amb 3 punts i tenia a la seva mà classificar-se per la fase final de la competició, però havia de guanyar dintre del tems regular i anotar-se tres punts. Qualsevol altra cosa les condemnava a quedar fora de les semifinals.

I l’equip madrileny, que presentava baixes notables en la porteria i la davantera, va entrar en el partit amb molta ambició i sense complexes. Amb una portera suplent immensa durant tot el partit i una bona efectivitat de cara a porta va aconseguir avançar-se en el primer període i en el segon va posar el 0-2.  Un gol de Kiera O’hare #09 escurçava distàncies però el Puigcerdà, tot i dominar, no va tenir la fortuna d’empatar el partit. El final va ser emocionant, ja que Valdemoro d’haver rebut un segon gol hauria quedat eliminat de la compatició i les seves jugadores n’eren conscients. Tot i això van saber patir i sumar els tres punts necessaris per la classificació. Un Puigcerdà desenfadat i sabent que ja tenien el bitllet per Madrid assegurat, van gaudir durant tot el partit, rotant jugadore si fent-se la foto oficial de club a la finalització de l’enfrontament.

Ara el Puigcerdà jugarà la primera semifinal contra les campiones de lliga, de forma dramàtica en el darrer partit de la final, CH Jaca. El xoc serà dissabte que ve a les 13:30h a la pista de Majadahonda.

foto de Joan Reyes

Per tornar a veure el partit:

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com