El CG Puigcerdà intentarà distanciar a un rival directe

Desplaçament a Majadahonda amb moltes baixes i en un horari poc habitual, les 14:30h del migdia. Cal recordar que aquest any l’equip madrileny ha decidit invertir l’horari dels partits sènior i U20. Segons sembla per motius comercials al comptar amb més públic per la tarda que al vespre.

Igual que va passar en el primer desplaçament de la temporada per aquest viatge hi haurà jugadors que no podran viatjar. Alguns per lesió, un per sanció i altres per diversos motius. Poden arribar a ser 7 o 8 en total. Lluny de lamentar-se pels que no vindran cal valorar l’oportunitat que tindran molts altres jugadors, alguns d’ells molt joves. No en va, dos nois de 16 anys debutaran amb l’equip sènior. Lluís Llorens i Martí Monés. Una gran oportunitat per ells de  começar a agafar minuts d’experiència en la màxima categoria estatal.

El rival madrileny, que no dona mai un puck per perdut i que és un dels oponents més incòmodes de la competició, segur que voldrà aprofitar les absències ceretanes per aconseguir la primera victòria dintre dels 60 minuts de la temporada. La setmana passada va perdre a la pista del FC Barcelona deixant una gran imatge. I en el primer partit va remuntar al CH Jaca per acabar guanyant en la prórroga del partit. Un equip molt jove i batallador amb el segell inconfusible del seu gran entrenador, Carlos Gordovil, que a casa es fa més fort encara.

L’any passat el CG Puigcerdà va guanyar un partit i en va perdre un altre en les seves visites a Majadahonda, Madrid.

Salva Barnola, a l’igual que cada setmana, ens deixa una breu valoració prèvia:

L’equip ceretà intentarà distanciar a un rival directe per la lluita per entrar als playoff al final de la temporada

D’altra banda l’equip júnior jugarà en l’horari habitual de l’equip sènior, al vespre del mateix dissabte. S’enfrentarà a un equip en teoria més del nivell dels jugadors ceretans que els dos rivals als que s’ha medit fins ara, Txuri i Jaca. Juntament amb el  Barça, són euips que en principi estan per sobre dels dos conjunts que jugaran la nit de dissabte a la pista madrilenya.

 

Aquesta setmana també hi haurà activitat en categoria U14. El jove equip groc i negre s’estrenarà viatjant a Donostia el dissabte i de tornada passarà diumenge per Jaca.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com