El CG Puigcerdà es jugarà el pas a la fase final de la copa a Donosti a doble partit

(foto de Joan Reyes)

L’equip masculí jugarà a domicili contra la seva bèstia negra aquest any les opcions d’arribar a la fase final de la copa. Els U18 aniran a Jaca en la darrera jornada de lliga de la temporada. De la seva banda els U15 rebran el Bipolo en els quarts de final de la seva categoria.

Dissabte 06/04 – Quarts de final de la copa del rei

21:00h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 07/04 – Quarts de final de la copa del rei

14:30h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

Doble jornada per terres basques del Puigcerdà per intentar accedir a la final four de la copa del rei. Enguany els de la Cerdanya no han guanyat al Txuri Urdin en cap de les dues ocasions que s’hi han enfrontat. A casa van perdre a la prórroga 5-6 i a Guipuzcoa ho van fer de quatre gols 6-2. L’equip basc, entrenat per un vell conegut de l’afició del Puigcerdà, Luís “Tito” Marcelino, ha recuperat aquesta temporada les posicions capdevanteres i tot i caure en les semifinals de la lliga ha demostrat que pot posar en problemes a qualsevol equip per la seva intensitat i talent. A casa el Txuri s’ha mostrat especialment segur i rebrà a un Puigcerdà que després de quedar fora dels playoff per primer cop en els darrers anys vol acabar arribant a la fase final de la copa, que es jugarà el proper cap de setmana 13-14 a Jaca.

El CG Puigcedà masculí tindrà algunes baixes per disputar el dur cap de setmana, però viatjarà amb motivació i ganes de batre a un rival que aquest any se li ha resistit i així trencar el favoritisme per arribar a ser un dels quatre classificats de la fase final.

L’entrenador Salva Barnola, en la prèvia dels partits

 

L’altra eliminatòria la jugaran Huarte i Barça, mentre Jaca i Majadahonda jugaran el cinquè i definitiu partit de la final.

 

 

Altres categories

Dissabte 06/04 – Jornada 17

13:30h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

Dissabte 06/04 – Quarts de final

16:00h. CG PUIGCERDÀ – BIPOLO

 

Diumenge 07/04 – Quarts de final

11:00h. CG PUIGCERDÀ – BIPOLO

 

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com