El CG Puigcerdà, davant del seu “ser o no ser” en la lluita per l’accés al play-off.

previa-cgp-sadm-10-12-16
Aquest dissabte, el CG Puigcerdà vol posar setge a la porteria de la SAD Majadahonda

Els de La Cerdanya, obligats a guanyar els dos partits el cap de setmana contra SAD Majadahonda i CH Boadilla.

L’equip sènior del CG Puigcerdà té aquest cap de setmana un doble compromís importantissim a casa, amb dos equips madrilenys, Majadahonda i Boadilla. L’enfrontament contra SAD Majadahonda tindrà lloc el dissabte dia 10, a les 22:00. El partit ajornat de la vuitena jornada contra el CH Boadilla, està programat per a diumenge 11, a les 12:30 del migdia.

La SAD Majadahonda serà el rival més complicat i el partit ha aixecat força expectació donat que les possibilitats ceretanes d’entrar al play-off, passen per la victòria contra els majariegos.

La situació és aquesta: Si el Puigcerdà guanya 3 dels 4 partits que li queden a la fase regular (Majadahonda, Boadilla, Jaca i Milenio-Logroño) i el Majadahonda perd els dos que té pendents (Puigcerdà i Barcelona), el ceretans quedarien amb 16 punts i el Majadahonda amb 15, passant els de la Vila de la cinquena a la quarta posició, tot accedint als play-off’s. Des de Puigcerdà es considera que aquest és un escenari possible. Especialment, si es te en compte que el darrer enfrontament contra el Majadahonda, va finalitzar amb una ajustada victòria del madrilenys per 3 a 2.

L’equip de la SAD Majadahonda està entrenat pel donostiarra Karlos Gordovil, un dels entrenadors de més prestigi de l’estat. Pel que fa a la plantilla, compten amb 4 reforços estrangers, entre els que destaca el porter txec Martin Horacek. La resta de l’equip esta basat en bons patinadors locals, bregadors en totes les zones i on noms com Garcia-Arias o Oscar Vazquez son referents.

Per la seva part, amb un únic reforç estranger, el porter eslovac Beliansky, el CG Puigcerdà arriba a la cita “amb molta il·lusió per a aconseguir l’objectiu marcat d’accedir a play-off’s” tal i com ha manifestat l’entrenador Salva Barnola. També hi ha l’esperança de poder comptar amb tots els efectius desprès de recuperar a sancionats i lesionats, entre ells el màxim golejador de l’equip, Oriol Boronat. Hi ha una certa expectació per a veure el nivell de sintonia entre aquest i la darrera incorporació a l’equip, Carlos Quevedo, tots dos jugadors del màxim nivell estatal i que podrien marcar una diferència.

I el CG Puigcerdà sènior tindrà, 12 hores desprès, una nova cita en la que s’enfrontarà al CH Boadilla, rival teòricament de menor entitat, però on la victoria és igualment imprescindible per a assolir l’objectiu d’accedir al play-of, així que aquí la concentració també haurà de ser màxima.

De la resta d’equips del CG Puigcerdà, únicament l’equip júnior tindrà compromís, també contra la SAD Majadahonda. Serà el dissabte dia 10, a les 14:30 hores.

Des del Club Gel Puigcerdà es convida als aficionats a a assitir a que serà la lluita apassionant i definitiva pels play-off’s contra la SAD Majadahonda (dissabte dia 10, a les 22:00 de la nit) i contra el CH Boadilla (diumenge dia 12, a les 12:;30).

A continuació es pot escoltar de primera má, quines son les sensacions i valoracions de l’entrenador del CG Puigcerdà, Salva Barnola:

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA

captura

CLASSIFICACIONS A 08/12/2016

captura-2