CG PUIGCERDA
2:4
( 1-0, 1-2, 0-2 )
CH JACA

L’equip de la Cerdanya no va poder guanyar al mateix rival que fa un mes va batre, el dia que presentava a totes les categories del club. Tot i avançar-se en el marcador i recuperar-se per igualar el partit els instants finals el CH Jaca va ser superior, es va emportar els punts de la pista ceretana i va avançar als groc i negres a la classificació.

La primera part va ser força intensa amb protgonisme pels porters i les defenses. Ocasions en amdós costats de la pista i on es va veure que seria un partit molt igualat i competit. S’avançava el CG Puigcerdà després d’una intercepció d’Oriol Boronat en zona atacant que després de regatejar un defensa va amagar al porter i amb aquest a terra el va batre per baix.

Només començar el segon període el CH Jaca, en poc més de minut i mig va capgirar el marcador i va posar la por al cos als locals. Un període molt més trabat i en el que Jaca va controlar molt bé els esforços després de posar-se davant en el marcador. Finalment el CG Puigcerdà aprofitava un desequilibri en una situació de superioritat per circular ràpidament el puck i d’slap novament Boronat aconseguia l’igualada en el marcador. Quedava doncs tot obert i per decidir-se en el tercer període.

En el període definitiu, després dels primers deu minuts en els que els dos equips volien i no podien, el CH Jaca va posar una marxa més i en una situació d’inferioritat va transformar un contratac de 2 contra 1. Aquest gol anímicament va enfonzar a l’equip local que va veure com pocs instants després els rivals aragonesos marcaven un altre gol que ja decantava definitivament el partit pels seus interessos.

Pol Duran, defensa de l’equip, ens va fer una valoració del moment que està vivint el grup:

En l’altre partit de la jornada el fins aleshores líder invicte, FC Barcelona va caure a la pista de La Nevera de Majadahonda per un contundent i sorpresiu 5 a 0. Aquesta jornada el Txuri Urdin descansava de la competicio domèstica per participar en la segona fase de la Continental Cup, a Itàlia.

Segueix líder tot i la derrota el FC Barcelona amb 11 punts, 10 pel Txuri Urdin, 8 pel SAD Majadahonda i tanquen la classificació CH Jaca amb 4 i CG Puigcerdà amb 3.

La propera jornada el SAD Majadahonda visitarà Puigcerdà mentre els dos primers classificats mediran les forces per veure qui es col·loca líder de la classificació.

6:4
( 3-0, 2-2, 1-2 )
CAJA RURAL GRANADA GRIZZLIES

Primera victòria de l’equip femení en la lliga Iberdrola. Les jugadores de l’equip ceretà van sorprendre en el primer terç a un equip rival que portava molts kilòmetres de carretera i que li va costat entrar en el partit. Amb l’aventatge obtingut en el primer període es va cimentar la victòria i es va jugar amb el marcador a favor la resta del partit.

Bona primera part de les jugadores locals amb una inspirada i golejadora Judith Pareja, assistida en el primer gol per Ainha Merino, que va anotar el segon. Grans intervencions de Carolina Moreno a la porteria davant de les jugadores més talentoses de Granada, dues sueques amb molt bon patinatge i control de puck.

La segona part hi va haver intercanvi de gols, amb un parcial de 2 a 2. Situacions de superioritat per part de l’equip local que va rebre un gol i en va marcar un altre.

En el tercer període Granada no li quedava més remei que anar a buscar la victòria i va posar emoció aconseguint un gol als pocs minuts de començar la part. El Puigcerdà va igualar el parcial però a pocs minuts de la finalització del partit Granada Grizzlies va posar emoció amb el definitiu 6 a 4.

Judith Pareja, autora d’un had trick en el partit, ens va fer una breu valoració del partit:

Amb aquesta victòria l’equip ceretà abandona la darrera posició de la classificació i empata a les seves rivals d’avui amb 3 punts. La setmana que ve anirà a Valdemoro en un partit més complicat encara que el d’aquest passat cap de semtana.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com