El CG Puigcerdà afrontarà un doble compromís aquest cap de setmana.

(Foto: www.hockeyphoto.net)

Llarg desplaçament pels de La Cerdanya que jugaran dissabte 18 a Logroño i diumenge 19 a Boadilla del Monte (Madrid).

Durant el proper cap de setmana, l’equip sènior del Club Gel Puigcerdà disputarà 2 partits oficials en el play-off per al 5e a 7e lloc de la classificació.

El primer partit serà dissabte a les 21:00 a Logroño i contra el Club Hielo Milenio. El segon es jugarà diumenge a les 14:00 a la pista madrilenya del Club Hielo Boadilla. Aquest segon partit correspon al que es va aplaçar en la 2a jornada del play-off.

El Puigcerdà pot veure afectat el seu rendiment pel desgast acumulat del partit de dissabte contra el CH  Milenio de Logroño i pel posterior desplaçament per a l’enfrontament contra el CH Boadilla de Madrid. També acusarà el no disposar de la totalitat de la plantilla a causa de les lesions, exàmens i/o motius laborals.

Però assumint aquests inconvenients, els catalans no haurien de tenir problemes per a superar a dos equips als que ha derrotat amb contundència en els anteriors enfrontaments de la temporada.

La victòria en un d’aquests dos enfrontaments, garantiria matemàticament al CG Puigcerdà la 5a plaça definitiva en la lliga.

D’altra banda, aquest proper cap de setmana es celebra el 1r Festival Sub10 (menors de 10 anys) de Barcelona, en el que participen 12 equips, dos dels quals representaran a la pedrera del CG Puigcerdà.

En el reproductor següent podeu escoltar la previa que ens feia l’entrenador Salva Barnola sobre el que pot passar el cap de setmana:

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria Sènior

captura

Categoria Sub10

captura-1

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com