Doble jornada per un Puigcerdà que vol certificar el seu pas a semifinals

L’equip femení jugarà dissabte amb l’Huarte i viatjarà diumenge a Logronyo. Els U18 també rebran al Kosner CH Huarte i els U13 aniran a Limoges per jugar un torneig internacional.

Dissabte 17/12 – Jornada 12

14:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

En el primer partit de la temporada un CG Puigcerdà sense rodatge va caure clarament a Navarra per 3-1. Ha passat molt temps des d’aquell resultat i ara els dos equips es juguen el pas a playoff en el duel directe a Puigcerdà. Huarte té dos punts menys que un Puigcerdà que és tercer de la classificació i no es pot permetre una derrota amb un rival directe. Falten 3 jornades i cada punt és important. De guanyar les cerdanes donarien un pas quasi definitiu en la seva classificació. Però davant hi haurà un dels equips revelació que tot i que les darreres jornades han perdut la contundència amb la que va començar el curs depenen d’elles mateixes per entrar als encreuaments per arribar a la final.

El Puigcerdà ha fet uns grans partits les darreres setmanes i li manca un esforç final per acabar de donar la sorpresa i entrar entre les 4 primeres per quart any consecutiu.

Per veure el partit

 

Diumenge 18/12 – Jornada 1

14:25h. MILENIO PANTHERS LOGROÑO – CG PUIGCERDÀ

24h més tard el Puigcerdà jugarà el segon partit del cap de setmana, però a més de 500km de la Cerdanya. Fa només 15 dies van jugar els dos equips a Puigcerdà i van quedar comptes pendents d’aquell enfrontament. Per el Puigcerdà serà un llarg viatge després de jugar el dia abans i necessita els punts per no baixar-se de les posicions que donen accés a la segona fase de la lliga. Logroño tot i que va sortir golejat de Puigcerdà és un equip més perillós a casa i voldran treure’s l’espina després del clar resultat aconseguit a la Cerdanya.

 

L’entrenador Ramil Yuldashev en la prèvia:

Altres catregories del club:

 

Dissabte 17/12 – Jornada 5

24:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

 

Tot i començar guanyant la primera jornada, una sèrie de 3 partits perduts dels navarresos fan que només tingui 3 punts. Sobre el paper hi haurà igualtat entre els dos equips en el duel de dissabte al vespre.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com