Diferent fortuna pels equips sènior del CG Puigcerdà

Primers tres punts a casa de l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà. El femení va perdre a Valdemoro contra un rival directe. Els U20 van plantar cara al Majadahonda i els U15 es van emportar els punts de Donostia.

CG PUIGCERDA
7:2
( 2-0, 0-2, 5-0 )
SH MAJADAHONDA

Victòria treballada del Puigcerdà davant de la seva afició. Els de la Cerdanya van aprofitar les jugades de superioritat per emportar-se el partit. 5 dels 7 gols van ser en situació de power play. Un mal segon període va condemnar la feina ben feta en el primer i un sorprenent tercer temps va caure del cantó local.

El primer període va ser majoritàriament de domini local però els gols no van arribar fins als darrers minuts. El capità Marc Paul es va retirar del partit després de rebre una càrrega dura i ja no va poder ajudar més al seu equip, visitant l’hospital i pendent de diagnòstic definitiu. Al final de la segona superioritat de la que va disposar el Puigcerdà, #69 Leon Tona va anotar el primer gol després d’aprofitar una bona centrada al segon pal de Stetsyura. EL segon gol arribava a dos minuts per arribar al primer descans i la connexió russa de l’equip era la protagonista. #52 Mark Skutar assistia i #92 Ignat Zemchenko executava. Tot i l’intent final de Majadahonda per inaugurar el marcador aquest ja no es mouria en aquest primer interval.

El segon període va ser un monòleg visitant que els locals només van evitar quan van jugar amb superioritat. La falta d’encert groc i negra es va convinar amb el treball constant visitant, que va donar els fruïts esperats per l’equip que anava darrere en el marcador van empatar el partit a poc d¡’acabar la part.

El tercer període començava amb una sortida de zona de Pol Duran espectacular que servia perquè #81 Pol Costa anotés el primer dels 3 gols que marcaria en el partit, aprofitant una indecisió entre porter i defensa visitants. Passsats pocs minuts una nova superioritat local va significar el segon de Pol Costa, rematant des del centre de la zona un servei d’Ignat Zemchenko. El  tercer de Pol Costa va arribar uns minuts després i va ser un punt d’inflexió en el partit. Costa es va fabricar situació de llançament i va batre a Barbo novament. Mentre anotava va rebre una dura càrrega i a l’aixecar-se per celebrar un jugador contrari li va saltar a sobre. Entre empentes el protagonista va saltar sobre la tanca per celebrar el gol. Aquesta celebració li va costar 10 minuts a l’autor dels darrers tres gols que l’impossibilitava concursar més en el partit a menys que s’arribés a la pròrroga. Però el Puigcerdà encara anotaria dos gols més en power play. Primer #09 Nacho Granell, l’sniper de Llívia i després #52 Mark Skutar deixaven el marcador en el definitiu 7 a 2.

Foto Yann Rieu (hockeyphoto.net)

Un resultat potser una mica abultat en relació al què es va veure en el partit, on les múltiples expulsions rebudes per l’equip visitant el van privar de lluitar pel partit amb les condicions més òptimes.

El Puigcerdà agafa moral pels propers compromisos i s’haurà de sobreposar a una nova baixa de llarga durada, Marc Paul, en aquesta ocasió en defensa.

Declaracions de Pol Costa i de Marc Paul en acabar el partit

Per veure el partit es pot fer en l’enllaç següent:

La propera setmana el CG Puigcerdà jugarà a Jaca contra l’equip que ha començat més en forma la competició.

QUIMERAS VALDEMORO
2:0
( 0-0, 1-0, 1-0 )

Un Puigcerdà amb noves baixes va jugar un bon partit a Valdemoro tot i que no va obtenir el premi dels punts ni dels gols.

foto Bea Pereiro Rodríguez

Nayade Rodríguez declarava el següent en acabar:

Per tornar a veure el partit:

Ara femení descansarà i d’aquí a dues setmanes anirà a Donostia per medir-se a l’equip cuer.