Darrer partit a casa del CG Puigcerdà amb la classificació per la fase final de la copa en joc

Últim partit sènior de la temporada a Puigcerdà en el que serà el darrer servei de l’antiga tanca perimetral en un partit de màxima categoria. Els equips U18 i U15 aniran a terres madrilenyes per jugar una jornada de la seva competició. També seran per la comunitat madrilenya els U13 en el torneig de Boadilla.

Dissabte 24/03 – Lligueta classificació Copa Jornada 2

22:00h. CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

Darrer partit del curs a casa per un Puigcerdà que necessita la victòria per tenir el màxim de possibilitats de classificació per la final a 4 de la copa que es jugarà a Madrid per setmana santa. Es veuran les cares els dos equips que van guanyar en la primera jornada. El Txuri tot i fer una temporada molt irregular té possibilitats de classificar-se per la fase final de la copa. Es presentarà a Puigcerdà amb la vella guàrdia, Ander Alcaine a la porteria i Juan Muñoz a la davantera. Dos referents la darrera època daurada dels bascos. El Puigcerdà tindrà baixes per aquesta jornada per lesió i motius laborals, però també recuperarà a Evgenii Lapenkov respecte la setmana passada. L’equip arriba a la segona jornada amb bones sensacions després del partit contra Huarte de fa vuit dies. Un partit seriós en defensa, amb un porter molt solvent i una efectiviatat cara a porteria molt notable. Els donostiarres suposaran un rival de més entitat, en teoria, i un esglaó més que es veurà incrementat amb la visita a Majadahonda de la propera semtana.

Per untentar classifacar-se i dedfensar títol, el Puigcerdà hauria de guanyar al Txuri per la màxima diferència de gols possible. Seria possible un triple empat entre equips i els resultats directes poden ser importants, com ja va passar en la competició femenina.

El comiat a casa de la temporada pels cerdans davant de l’afició que vindrà acompanyat de l’adéu a la tanca de fusta que envolta la pista. Quaranta anys de servei i molt viscut. Però fa unes temporades que no cumpleix les normes reglamentàries i finalment sembla que es podrà substituir.

Salva Barnola declarava:

 

El partit es podrà veure en l’enllaç següent:

Majadahonda i Huarte volen guanyar el primer partit de la lligueta per tenir opcions de classificació.

Es jugarà el tercer i quart partits de la final que medeix als aspirants i campions de la fase regular CH Jaca amb l’actual campió Barça Hoquei Gel. De moment cada equip ha guanyat un partit. Si un dels dos equips venç en els dos següents serà el nou campió de lliga. Tots els partits de la final es juguen a Jaca.

Altres catregories del club:

Dissabte 25/03 – Jornada 5 Bottom 5

21:30h. QUIMERAS VALDEMORO – CG PUIGCERDÀ

Última jornada de la competició regular U18 amb una de les dues places que dona accés a la fase següent de la copa en joc. Els groc i negres només els val la victòria i viatjaran a Valdemoro amb moltes baixes però la necessitat de guanyar.

Es podrà veure a:

 

Dissabte 25/03 – Jornada 5 Top 3

21:30h. LA NEVERA PANDAS – CG PUIGCERDÀ

Darrera jornada del Top 3 de la categoria U15. Tot i no haver guanyat cap partit la progressió del conjunt cerdà és notable i mirarà de tornar a sorprendre a uns Pandas que han vist com el Puigcerdà s’aproximava al seu nivell.

Per seguir el partit:

 

Els U13 es desplaçaran a Bohadilla per jugar el torneig de “las Cabañas”. Un cap de setmana festiu i competitiu alhora en un dels tornejos més esperats de la temporada.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com