Compromisos difícils pel equips del CG Puigcerdà

Desplaçament complicat per l’equip sènior a Majadahonda el proper dissabte 30 a les 22h. El partit es podrà seguir per internet. Majadahonda és el tercer classificat empatat amb el segon a tretze punts i el CG Puigcerdà és quart ara mateix amb 10.

Una pista inexpugnable, de moment aquesta temporada, en la que hi han caigut tots els equips de la competició. El CG Puigcerdà va perdre la primera volta per 2 a 1 . I darrerament els líders de la competició i els segons classificats s’hi han deixat els punts clarament.

Els majariegos són un equip ben ordenat i treballador, molt jove on tots els jugadors coneixen el seu rol a la perfecció. Combinen el talent individual amb un gran treball en equip i sovint aconsegueixen guanyar els partits des de l’actitud i el patinatge incansable.

L’horari habitual en el que l’equip madrileny rep als seus contrincants és a primera hora de la tarda de dissabte, però en aquesta ocasió el partit serà el vespre del mateix dissabte, com temporades anteriors.

El Puigcerdà es desplaçarà amb algunes baixes per sanció i motius personals. Però podrà formar 3 línies completes de jugadors disposats a donar-ho tot i emportar-se el punts en joc.

L’entrenador Salva Barnola ens va fer la seva prèvia setmanal

 

El CG Puigcerdà sènior femení tindrà un compromís tant o més complicat que el masculí. Dissabte 30 a les 14:30h rebrà al CD Sumendi, un dels equips punters de la categoria. Les vitorianes són segones amb 15 punts i un partit menys, empatades amb les terceres. Les ceretanes, que en tenen 12, són cinquenes.

En el debut en la competició, les groc i negres van visitar la pista vitoriana on van rebre 12 gols. Un correctiu que ja va deixar clar que encara s’està lluny de poder competir de tu a tu amb un conjunt més experimentat i conjuntat. S’encara l’enfrontament amb l’objectiu de guanyar experiència i sabent el favoritisme de les rivals. Però amb ganes de fer-ho millor que en el debut, després del treball realitzat els darrers mesos.

L’entrenadora Gemma Ortiz va fer la prèvia, com és habitual:

 

Els U20 viatjaran amb l’equip sènior a Majadahonda per medir-se a l’equip menys difícil de batre de la categoria.

Amb l’objectiu de quedar en quarta posició, els de la Cerdanya saben que el màxim rival per aquesta plaça és l’equip madrileny i que per poder tenir opcions de superar-los cal guanyar els duels directes.

L’entrenador Barnola també ha fet la seva prèvia del partit:

 

La pista del poliesportiu veurà com torna al gel l’equip U14 del club. Una categoria de formació en la que no és tan important el resultat com l’evolució durant la temporada.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com