Cara i creu pels equips sèniors del CG Puigcerdà. El femení disparat a playoff i el masculí es posa en un bon embolic

(foto premsa CGP)

CH JACA
7:0
( 1-0, 4-0, 2-0 )
CG PUIGCERDA

El CG Puigcerdà masculí no va tenir cap opció a la pista d’un rival directe, CH Jaca, i va veure com aquest l’avança en la classificació per average particular a falta de tres jornades per jugar-se.

L’equip de Barnola i Hilario volia distanciar al rival que tancava la classificació però es van veure sorprès per una intensitat molt alta dels aragonesos que van creure en les seves possibilitats des del principi. Els de la Cerdanya no van entrar en cap moment en el partit i van cometre errors que els van costar gols molt fàcils. Un partit difícil d’explicar degut a la poca intensitat i ganes de competir demostrats.

Barça hockey gel afiança la primera posició amb 25 punts. Txuri Urdin segon amb 21 i un partit menys. Jaca i Puigcerdà tercer i quart amb 17 i Majadahonda tanca la classifiació momentània amb 16. Dissabte que ve s’enfrontaran a la pista del poliestportiu Puigcerdà i Majadahonda, o el què és el mateix, quarts contra cinquens. Un partit d’alta tensió on qui surti vencedor deixarà al cinquè molt tocat a només tres jornades pel final (dos partits i una de descans).

CG PUIGCERDA
2:1
( 1-0, 1-0, 0-1 )
VALDEMORO IT

Per la seva banda l’equip femení va saber patir en el seu partit per emporatar-se tres importants punts en les aspiracions cada cop més realistes d’entrar als playoff en la millor posició possible.

Les jugadores ceretanes van adelantar-se amb dos gols de la jove promesa ceretana Indira Bosch. I van fer un gran esforç defensiu liderat per la portera Carolina Moreno, la jugadora més destacada del partit. En el tercer temps les madrilenyes van jugar pràcticament tota l’estona en zona puigcerdanesa i van posar molta emoció al partit amb el seu gol de l’honor. La portera Carolina va aturar-ho tot i increiblment Valdemoro no va empatar el partit en els minuts finals.

L’equip de Valdemoro també va notar el cansament d’un viatge molt llarg fins al Pirineu i li va faltar la inspiració amb la que normalment compten les joves jugadores que segueixen en tercer lloc de la classificació.

La jugadora Carla Lliviria deixava el seu resum del partit:

Majadahonda segueix líder invicte amb 39 punts, Sumendi segon amb 33. Txuri Urdin i Puigcerdà quart i cinquè amb amb 24. Jaca sisè amb 16. Granada setè amb 9. Milenio Logroño vuitè amb 4 i tanca la classificació Huarte amb 2.

La setmana que ve l’equip femení viatjarà a la difícil pista de Majadahonda dissabte i rebrà diumenge al CH Jaca. Doble jornada en el que s’hauria de guanyar un dels dos partits per no perdre opcions de cara a les semifinals

També han jugat dues categories més del club:

CG PUIGCERDA
4:2
( 1-0, 3-2, 0-0 )
VALDEMORO IT

CG PUIGCERDA
1:4
( 0-2, 0-2, 1-0 )
BARÇA HOCKEY GEL

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com