Cap de setmana de contrastos pels equips sèniors

El cap de setmana ha estat ple d’acció i intensitat per als equips del Club Gel Puigcerdà, que han competit en diferents fronts i han deixat una impressió positiva, malgrat les dificultats.

Sènior Masculí: Victòria en una pista complicada

L’equip senior masculí va viatjar a Majadahonda. Amb un equip en fase de construcció, els ceretans han aconseguit incorporar 6 nous jugadors en breus entrenaments i, contra tot pronòstic, van presentar un rendiment excel·lent, mostrant una química notable amb els jugadors locals. Aquesta motivació i empenta eren notòries, superant les expectatives i oblidant així el mal inici de la temporada anterior, que també va tenir lloc a la mateixa pista. El partit es va traduir en una victòria clara que augura un bon inici per a la nova temporada.

Cal destacar el gran paper dels jugadors Quim Muratet (amb 1 gol), Oriol Rubio (1 gol i 1 assistència), Òscar Rubio (1 assistència) i Arturo Guerra (1 assistència) en el seu primer partit com a groc i negres.

Sènior Femení: un partit igualat contra les vigents campiones

L’equip femení, per la seva banda, va afrontar un repte significatiu en jugar contra les vigents campiones de lliga a la seva pista. Des del moment inicial, es va percebre la dificultat del partit; les noies es van veure obligades a lluitar amb intensitat. Malgrat algunes baixes notables, l’equip va demostrar la seva capacitat i va jugar a un gran nivell. La primera part va ser excel·lent, però un gol del Txuri-Urdin va agafar desconcertades a les jugadores del Puigcerdà. No obstant això, la segona part va mostrar un canvi de guió increïble, amb un augment de la motivació que va portar a un partit molt més igualat. Tot i la bona resposta de les jugadores, un segon gol del conjunt basc a la tercera part va acabar decidint el marcador, deixant una sensació de millora i esperança per a la pròxima jornada.

U18: triomf en els darrers instants

Finalment, l’equip U18 va jugar contra el Kosner Huarte a Pamplona. Un equip en creixement que, tot i trobar-se en moments complicats del partit, va brillar a la tercera part amb un inspirat 1 a 1. Amb un final de partit intens, els jugadors ceretans van aconseguir gestionar els darrers 5 minuts de forma magistral, apuntalant una victòria que reflecteix el progrés i la millora continuada d’aquest grup jove.