Cap de setmana amb protagonisme exclusiu dels equips joves del CG Puigcerdà.

(Foto: www.hockeyphoto.net)

Els equips Sub16 i Sub14 treballaran per a continuar amb les bones sensacions dels darrers partits.

Desprès de l’excel·lent partit que van realitzar el passat diumenge en front del CH Jaca, al que va guanyar per 3-2, els Sub16 volen demostrar que aquell bon rendiment no és flor d’un dia, sinó que és fruit del treball intens dels darrers mesos. I que millor, que fer-lo davant d’un altre dels equips que estan per sobre a la classificació.

Doncs aquests propers dissabte 18 i diumenge 19 de març, tindran l’ocasió quan rebin la visita del CHH Txuri Urdin, 4t classificat provisional de la lliga.

El Puigcerdà Sub16 ocupa la 6a posició i te a una distància considerable la 5a plaça (14 punts), ocupada actualment pel Majadahonda. Però, en aquest moment, la posició no es tan important com confirmar la millora del joc i anar-se bregant davant d’equips que arriben amb l’etiqueta de favorits, donar la cara o, fins i tot, superar-los.

El primer partit entre CG Puigcerdà i CHH Txuri Urdin serà dissabte 18 a les 21:00 hores i el segon, diumenge 19 de març, a les 12:15. En totes dues ocasions a la Pista de Puigcerdà.

D’altra banda l’equip Sub14 també te compromís a casa. Dissabte  18 a les 14:30 hores rebrà al competitiu CH Huarte de Pamplona. Els navarresos ocupen la 2a posició a la taula i seran un rival difícil, però els joves ceretans tenen doble motivació. Primer, batallar des de la 9a i darrera posició de la classificació per a aconseguir aquells puntets que els apropin al 8e classificat. Ara tenen al Milenio  de Logroño a 3 punts. I el segon aspecte motivador és que, desprès de veure el partit dels Sub16 de diumenge passat, avui ells saben que en 40 minuts, tot pot passar.

Des del CG Puigcerdà es convida als aficionats a que s’apropin dissabte i diumenge fins a la pista de gel, per a compartir una estona amb els jugadors que seran el futur del club.

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria SUB16 – Jornades 41 i 42 de lliga

18/03/2017         21:00     CG Puigcerdà – CHH Txuri Urdin

19/03/2017         12:15     CG Puigcerdà – CHH Txuri Urdin

Categoria SUB14 – Jornada 31 de lliga

18/03/2017         14:30     CG Puigcerdà – CH Huarte

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com