Breu qüestionari jugadora: CARLA LLIVERIA

NOM: CARLA LLIVERIA
Edat: 23

1. Des de quan jugues a hoquei gel i qui et va introduir?
Fa gairebé uns sis anys que jugo a hoquei gel. Em vaig unir gràcies a una proposta que es va fer a diferents jugadores d'hoquei línia per ajuntar-nos i crear l'equip Ice Blue Cats. Amb l’avantatge de poder seguir competint a les dues disciplines.

2. Com viuen a la teva família l’hoquei gel?
La meva família sempre m’ha donat tot el suport amb l'esport, portant-me a cada entrenament, no faltant a cap partit. Sempre han vingut a veure els partits i s'han interessat pels resultats de les nostres rivals, per així fer càlculs en les classificacions. Haig de dir que també és un avantatge familiar el fet de compartir pista amb la meva germana petita, ja que quan toca viatjar, ho fem juntes.

3. Quantes hores entrenes a la setmana, dins i fora de la pista?
La pista de gel no la toco gaire sovint, pels partits i puc pujar algun divendres, però a l’hoquei línia entreno a pista dos cops per setmana, que és un total de 3 hores i fora de pista tenim entre un i dos dies de físic, segons el cansament acumulat de la setmana i els partits que hi hagi, però seria 1-2 hores d’entrenament fora pista. A més a més, en ser entrenadora d’una categoria infantil, passo cada dia de la setmana a una pista d’hoquei.

4. Tens alguna mania abans de començar un partit?
Amb el temps he anat perdent les manies. Abans sí que tenia la necessitat d'escalfar els porters. Potser per la bona relació que he mantingut sempre, però actualment no en tinc cap. Sí que se’m fa molt necessari el crit previ amb tot l’equip per mentalitzar-me que comença i m’ajuda a treure els nervis.

5. Quin és el teu jugador d'hoquei gel favorit o referència personal?
No tinc un jugador preferit, però sí que em fixo en jugadors així més pròxims. L’Oriol Boronat del Puigcerdà, l’Oriol Rubio i l’Adrián Ubieto, del Barça. Tenia un entrenador que em deia Kharlamov, un jugador d’hoquei gel de la lliga russa.

6. Què li diries a algú que no coneix l’hoquei gel per animar-lo anar a veure un partit?

Doncs a mi m’agradaria dirigir-me a les noies, ja que l’hoquei gel és vist com un esport molt agressiu, però amb el desavantatge i diferència del reglament entre gèneres, el femení és un joc més net i dinàmic.