Bones sensacions en el partit de pretemporada davant el Toulouse malgrat el resultat advers

21270791_1856273654399069_5331717921456013371_n

 

Club Gel Puigcerdà 4 -8 Toulouse Blagnac HC (1 – 2, 2 – 4 i 1 – 2)

Un partit per recuperar la il·lusió en l’equip sènior del club. Amb una intensitat elevada en general i una gran motivació, el jove conjunt dirigit per en Salva Barnola va plantar cara al Toulouse Blagnac HC, tot un equip de Divisió II francesa en plena preparació de la temporada. Certament els francesos van dominar moltes fases del joc i quan van posar setge a la porteria local hi va haver una sensació alta de perill. Però l’equip mai es va rendir i va donar pistes del què pot ser aquesta temporada que començarà a Madrid el proper 16 de setembre. Enguany s’ha millorat en cohesió i número d’efectius en la primera plantilla i aquest fet permet augmentar el ritme de joc. Comencen en general molt millor preparats físicament i en moltes accions del joc es nota positivament. Alguns components de l’equip s’hauran de posar ràpidament al nivell dels companys que més han entrenat aquest Agost per no desentonar amb el nivell de la resta, però de ben segur que serà una gran motivació per ells.

A destacar que la porteria va estar magníficament coberta pel porter veterà Albert Cerdà. Cap dels dos primers porters de la plantilla actual es trobaven a la Cerdanya aquest cap de setmana. Andrej Beliansky s’incorporarà properament a la disciplina del club després de la seva recent paternitat i David Ros està disputant el mundial d’hoquei línia a China amb el combinat estatal. Així que l’Albert es va posar l’equipació i va fer un gran treball sota pals, on el conjunt francès li va posar força dificultats, fent oblidar les baixes en aquesta delicada posició.

No es va poder comptar amb la totalitat de la plantilla degut a algunes baixes més. Unes per motius personals i una altra per una incidència extraesportiva. Però no hi han excuses i amb els elements que es comptava l’entrenador va quedar més que satisfet amb el treball mostrat sobre del gel. Treient importància als petits errors humans que van existir i amb l’esperança que aquest 15 dies que falten per l’inici de la competició serveixin per acabar de conjuntar als jugadors i permetre als que no han disposat de tants entrenaments assoleixin ràpidament un to físic adient.

Moltes ganes de començar la competició oficial esperant que arribi el dia 23 el primer partit a la pista del Poliesportiu, que enfrontarà l’equip al potent CH Jaca. Tindrem temps d’analitzar-ho.

Foto gentilesa de hockeyphoto.net (Yann Rieu)

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP :

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png