Cap de setmana rodó: Els dos sèniors s’imposen amb autoritat

El Puigcerdà s’imposa al Txuri Urdin amb un contundent 3-5

El Club Gel Puigcerdà va aconseguir una important victòria en la seva visita a la pista del Txuri Urdin, amb un marcador final de 3-5. El partit va començar amb intensitat, amb el Txuri avançant-se en el marcador a la primera part, però el Puigcerdà va respondre ràpidament amb un gol d’Ignat Zemchenko (92), assistit per Arturo Guerra (15) i Nacho Granell (9), deixant l’empat al final del primer període.

A la segona part, el Puigcerdà va prendre el control del partit. Pol Costa (81) va posar l’equip per davant amb una assistència de Guerra i el capità Marc Paul (4). Poc després, Julian Edstrom (67) va ampliar l’avantatge amb dos gols consecutius en menys d’un minut, amb assistències d’Ignat Zemchenko i Casper Santanem (51), en dues jugades gairebé idèntiques. Tot i la reacció dels bascs amb un gol que els va apropar 2-4, l’equip ceretà mantenia el domini.

El tercer període va començar amb emoció. Els locals va aprofitar una superioritat numèrica causada per una expulsió de Quim Muratet (42) per retallar distàncies i posar el marcador 3-4. No obstant, el Puigcerdà va sentenciar el partit amb un cinquè gol de Pol Duran (24) des de la linia blava, assistit per Quim Muratet i Marc Gómez (7), deixant el resultat final en un merescut 3-5 per als grocs i negres. Una victòria que demostra el bon moment de forma de l’equip ceretà.

L’equip sènior no tornarà a competir fins al 19 d’octubre, quan s’enfrontaran al CHH Kosner Huarte a casa. Aquesta aturada trenca una mica el bon ritme que l’equip ha demostrat fins ara, però els ceretans confien a mantenir l’energia i la intensitat per continuar sumant victòries en la nova cita.

El Puigcerdà arrasa amb un contundent 11-1 contra el Valdemoro

El Club Gel Puigcerdà femení va demostrar la seva superioritat en un partit dominat de principi a fi contra les Quimeras Valdemoro, amb una victòria aclaparadora per 11-1, aquest diumenge a la pista de gel de Puigcerdà. Des del xiulet inicial, les ceretanes van deixar clara la seva intenció amb un gol matiner de Meghan Norris  (12) al minut 00:48, que va donar el tret de sortida a una allau de gols. A la primera part ja acumulaven un 6-0, on jugadores com Náyade Rodriguez (23), Kiera O’Hare (9) i la capitana Paula Gimenez (26) van destacar per la seva efectivitat ofensiva.

El Valdemoro va intentar reaccionar a la segona part, però el Puigcerdà no va donar treva i va ampliar el marcador fins al 9-0 abans que les madrilenyes aconseguissin el seu únic gol al minut 34. El canvi de portera del Valdemoro després del 9è gol no va ser suficient per frenar les ceretanes, que van continuar atacant fins a l’últim moment, amb un 11è gol de Judit Pareja (64) a la tercera part.

Un altre punt destacat del partit va ser l’estrena d’Alexia Gimenez (62), una jove promesa de només 13 anys, que va jugar el seu primer partit amb el sènior, demostrant que el futur del Puigcerdà és brillant.

Amb aquesta victòria, el Club Gel Puigcerdà es manté en gran forma, però ara afrontarà una aturada fins al pròxim partit, el 12 d’octubre, quan s’enfrontaran als Milenio Panthers de Logronyo.

Torneig EUSKAL KOPA

L’equip U15 del Club Gel Puigcerdà va participar aquest cap de setmana al torneig Euskal Kopa, que ha servit com a excel·lent prova de pretemporada. Després d’unes actuacions molt prometedores, l’equip va aconseguir arribar a la final, on es va veure superat pel Majadahonda amb un ajustat resultat de 3-2.

Cal destacar la participació de tres jugadors U13 que van debutar en aquesta nova categoria, sumant els seus primers minuts al gel. Tot i la seva joventut, van demostrar un gran potencial, oferint un bon rendiment que augura un futur brillant per a la temporada vinent.

Malgrat la derrota a la final, l’experiència ha estat molt positiva per a tot l’equip. Aquest torneig ha permès al cos tècnic ajustar alineacions i treballar en tàctiques de joc, fomentant la cohesió del grup. Amb l’energia i el compromís demostrats, l’equip afronta la temporada que ve amb grans expectatives de creixement i millora contínua.