La prèvia del cap de setmana: Una primera jornada emocionant per al Club Gel Puigcerdà

Aquest dissabte, 21 de setembre, serà un dia ple d’acció per al Club Gel Puigcerdà, amb tres partits importants de les nostres categories superiors i la participació d’un torneig juvenil.

L’equip sènior masculí es desplaçarà a Majadahonda per enfrontar-se al CH Majadahonda a les 22h (es podrà seguir el partit per YouTube). Amb les noves incorporacions, els jugadors estan preparats per demostrar el seu potencial i buscar el primer triomf de la temporada. L’equip busca deixar enrere els resultats irregulars de la passada temporada i començar amb bon peu en aquesta nova etapa.

A més, l’equip femení jugarà fora de casa contra el CHH Txuri Urdin a Donosti a les 14h (es retransmetrà per YouTube). Després d’un any d’èxits, les jugadores, acompanyades de noves cares, estan preparades per competir i mantenir l’alt nivell que les ha caracteritzat en les últimes temporades.

El cap de setmana també comptarà amb un emocionant partit per l’equip U18, que s’enfrontarà al Kosner Huarte a Pamplona a les 14:40h. Amb joves talents que han demostrat el seu esforç i qualitat, els nostres jugadors buscaran una victòria que els ajudi a consolidar-se en aquesta categoria.

I no ens oblidem del torneig U13, la Bee Hockey Cup – Vilà de Puigcerdà. Que es jugara durant tot el cap de setmana a la pista de gel de Puigcerdà.

Amb tots aquests partits i esdeveniments, el cap de setmana serà un gran moment per animar a tots els equips del Club Gel Puigcerdà.