El CG Puigcerdà s’enfrontara al KCH Huarte, el femení debutant a casa i el masculí buscant la primera victòria de la temporada

Kosner CH Huarte serà el rival dels dos equips sènior però els enfrontaments seran a Puigcerdà i Pamplona. Els U18 també rebran als navarresos en el seu debut en la competició.

Dissabte 30/09 – Jornada 13 (avançada)

21:45h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

Després de la derrota de la setmana passada a Majadahonda, aquesta setmana el CG Puigcerdà masculí viatjarà a Navarra per intentar guanyar els primers punts de la temporada. Un equip jove i amb una energia que ja es transmet des de la banqueta on Javier Casaus “Javichi” enceta la seva segona temporada com a primer entrenador, lluny de la seva Jaca natal. I ho farà rodejat de jugadors de la pedrera aragonesa, començant pel seu fill, un davanter prometedor que busca minuts de qualitat lluny de casa. La intensitat dels blaus, sobretot a casa és notable i la passada temporada van vendre cara la derrota. El Puigcerdà va guanyar un partit a la prórroga i en va perdre un altre. El bloc de jugadors de casa reforçat amb els de Vitoria, que no han tret sènior finalment, es manté amb alguns canvis i el reforç de joves jugadors i sobretot amb l’experimentat Bruno González a la porteria. Una peça sota pals que era un dels talons d’aquiles dels pamplonesos i que segur que agrairan enguany. La baixa més significativa és la del seu capità Pablo Zaballa, que ha tornat al CHH Txuri Urdin.

El Puigcerdà recupera jugadors per aquest partit i voldrà treure’s el mal gust de boca després d’un regust amarg a Majadahonda, on es va veure superat per un Majadahonda més intens. Els de la Cerdanya faran el seu segon desplaçament seguit abans d’afrontar un octubre que es jugaran diversos partits com a local.

L’entrenador Barnola deixava les seves impressions:

L’altre partit de la jornada sènior masculina deixarà un interessant CHH Txuri Urdin contra SH Majadahonda, diumenge a primera hora de la tarda.

 

 

Diumenge 30/09 Jornada 2

22:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

El Puigcerdà femení rebrà a un huarte ple d’incògnites. Un debut a casa per jugar amb l’escalf de l’afició que any rere any fa més seguiment a la competició iberdrola.

Fa un any just Huarte va vèncer clarament per 3 a 1 a Navarra a les cerdanes. Les navarreses van fer una temporada de més a menys però amb l’equip al complet van posar en dificultats a la majoria d’equips de la competició. Amb una base de jugadores de casa reforçades, les jugadores de blau són molt treballadores i patinadores. Una defensa que va jugar la temporada passada amb les navarreses ha tornat a Puigcerdà, Rosa Martí. I segueixen comptant amb la puigcerdanesa Davinia Alfonsin. Huarte debutarà en la competició en aquest partit i es veurà si acusen la inactivitat.

El Puigcerdà després de la seva gran victòria a Majadahonda és colíder i parteix com a favorit en el partit amb la incògnita de l’equip que es trobarà davant. El grup femení està il·lusionat pel debut però toca de peus a terra i sap que la temporada és molt llarga i tot just acaba de començar.

Majadahonda i Txuri Urdin en el duel de favorits serà l’altre duel del cap de setmana.

Altres categories

Dissabte 30/09 Jornada 13 (avançada)

14:30h.  CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com